Nominirajte NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐU 2019.

Način kako razviti najbolje u čovjeku je uz poštovanje i poticanje. Sigurni smo da ste svojem računovođi s kojim izvrsno surađujete uvijek željeli zahvaliti, glasno izreči bravo ili jednostavno dati do znanja da je nevjerojatan, ali niste znali kako.

Nudimo vam mogućnost da to napravite sada. Nominirajte NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐU 2019. i svojim glasom uljepšajte novu godinu njemu ili njoj – onome koji prema vašem mišljenju to zaslužuje.

Pravila za nominiranje

  • Da, možete nominirati više osoba.
  • Nominacijom izražavate »hvala, bravo« i upućujete lijepu riječ svom najdražem PANTHEON računovođi 2019.
  • Glasovanje će trajati do 20. 2. 2020
  • Osoba koja će imati najviše vaših nominacija primit će priznanje NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐA 2019. Priznanje će biti dodijeljeno na zaključnom događanju DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA 2020, 27. veljače 2020. u CineStar-u Avenue Mall Novi Zagreb.
  • Vjerujemo da ste i vi sami sjajni, a molimo da ne nominirate sebe. Glas namijenite svom nevjerojatnom suradniku ili suradnici (ako ste i sami računovođa).

Slažem se s uvjetima nominiranja objavljenim na acckonferenca.datalab.hr/naj-pantheon-racunovoda/ i dobrovoljno dajem izričitu privolu da tvrtka Datalab HR d.o.o. kao upravitelj podataka, gore upisane osobne podatke obrađuje s namjenom vođenja evidencije o nominacijama NAJ PANTHEON RAČUNOVODĐE te da me putem e-mail-a obavještava o nominacijama, tijeku nominiranja, podjeli nagrada NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐA i događanju DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA 2020.*

*Osobne podatke koje ste unijeli u obrazac nam posredujete dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, ne možemo vam pružiti mogućnost posredovanja nominacije NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐA 2019. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici zaštite osobnih podataka.