Zašto posjetiti Dan računovođa?

Bili smo vrlo zadovoljni predavačima, sadržajem i organizacijom događanja za računovođe. Bio nam je vrlo zanimljiv način izvođenja radionica – u jednom smo danu uspjeli dopuniti svoje znanje iz različitih područja koja su važna za knjigovođe. Istodobno smo naučili o promjenama i novostima u PANTHEON-u i na području zakonodavstva. Toplo preporučujem.

Maja Stermenszky

XENON FORTE d.o.o

Dugogodišnji smo korisnici PANTHEON-a i zato smo tijekom proteklih godina više puta prisustvovali Danu PANTHEON računovođa. Na događanju osim trikova i novosti za lakšu i bržu upotrebu PANTHEON-a, predstavljene su također zakonodavni i stručni sadržaji iz računovodstvenog područja. Predavatelji su vrlo stručni, a predavanja zanimljiva i korisna. Pored toga, događanje uvijek predstavlja priliku za ugodno druženje.

Anja Bremec

direktorica, EKOTES d.o.o.

Prisustvovanje na Danu PANTHEON računovođa preporučujem zbog sažetka svih važnih prošlih i budućih promjena na jednom mjestu. Također nam je bio vrlo koristan i izravan kontakt sa zaposlenicima Datalaba i umrežavanje s drugim računovođama.

Zlatka Polenšek

računovođa i prokurist, Base Bit Studio d.o.o.